Laatste video's

03 apr 2019

Sinds 1968 maakt de Barrelhouse Jazzband furore in de jazzwereld. Goed beluisterbare, vlotte muziek, die door een groot publiek gewaardeerd wordt.

Eén van de oprichters, Martin Koekkelkoren, speelt nog steeds een voortreffelijke partij op klarinet. 

27 mrt 2019

Een pijpleiding die gevaarlijke stoffen transporteert van een aantal chemische fabrieken in Nederland, België en Duitsland is bij kasteel Elsloo vervangen. 
Een bijzondere klus zo bleek.
Docuz.nl heeft dit zo goed mogelijk gevolgd. 

12 dec 2018

Met Pastoor van Oss en Mevr. Ingrid Henssen-van Hees bezoeken we de St. Hubertuskerk in Genhout-Beek i.v.m. de expositie van kerststallen uit de hele wereld.

29 nov 2018

Werkzaamheden rond de verruiming van het Julianakanaal tussen Limmel en Ma

01 okt 2018

Studio Janssen Stein maakte in 1999 de registratie van het bezoek van Kroonprins Willem Alexander aan Obbicht en het toen opgevoerde toneelspel o.l.v. regisseur Jos Prop.

28 sep 2018

Docuz.nl volgde al meer dan 10 jaar de ontwikkelingen langs de Grensmaas in Nederlands en Belgisch Limburg. Zuid- en midden Limburg, Van Itteren/Borgharen, Geulle, Meers, Maasband, Berg a.d. Maas, Schipperskerk en Trierveld waren het decor voor deze documentaire. 

15 mei 2018

Stuk uit programma International Guitar & Mandoline Meetings in Stein.
Dit geeft eens een heel ander beeld van een snaarinstrumentenorkest. 

01 mei 2018

Een impressie van de CD presentatie van deze muzikanten uit Urmond en Stein, gemaakt door Har Dassen, vrijwilliger Docuz.nl

18 apr 2018

JKA karate is voor iedereen. Timor is blind en krijgt wekelijks les van Sensei Olga.

Zie hier een impressie van hoe Olga Sensei met alle liefde, professie en geduld plezier beleeft om Timor JKA karate (levens)lessen bij te brengen.

17 jan 2018
In het Grensmaasgebied, maar ook in het Parkstadgebied zien we steeds meer natuurlijke begrazing.  Vele schaapsoorten, rundersoorten en (Konik)paarden lopen vrij rond om mee te helpen bij natuurontwikkeling. Docuz.nl maakte een rondje langs diverse gebieden in verschillende omstandigheden.