Laatste video's

15 mei 2018

Stuk uit programma International Guitar & Mandoline Meetings in Stein.
Dit geeft eens een heel ander beeld van een snaarinstrumentenorkest. 

01 mei 2018

Een impressie van de CD presentatie van deze muzikanten uit Urmond en Stein, gemaakt door Har Dassen, vrijwilliger Docuz.nl

18 apr 2018

JKA karate is voor iedereen. Timor is blind en krijgt wekelijks les van Sensei Olga.

Zie hier een impressie van hoe Olga Sensei met alle liefde, professie en geduld plezier beleeft om Timor JKA karate (levens)lessen bij te brengen.

17 jan 2018
In het Grensmaasgebied, maar ook in het Parkstadgebied zien we steeds meer natuurlijke begrazing.  Vele schaapsoorten, rundersoorten en (Konik)paarden lopen vrij rond om mee te helpen bij natuurontwikkeling. Docuz.nl maakte een rondje langs diverse gebieden in verschillende omstandigheden.
24 dec 2017
Een speciale en unieke opname van Carboon. Hier is Jean Innemee nog live aan het zingen en spelen. Het geheel was destijds georganiseerd in het kader van oud mijnwerkers en het verloren mijnverleden. Werkelijk unieke opnamen, die door Guus Janssen toen gemaakt zijn. Uiteraard was dit nog niet in HD kwaliteit, maar het is van historische waarde.
23 dec 2017
Elk jaar organiseert de KBO Groot-Stein diverse activiteiten. Eén daarvan is het grote kerstdiner. Dit jaar was het heel bijzonder, omdat er 360 leden aanwezig waren en het 800ste lid verwelkomd werd door voorzitter Herman Stijnen.
23 dec 2017
Zo in de Kersttijd leek het wel een leuk idee om bijzondere hobby´s een plekje te geven. Hadden we de vorige week de enorme en bijzondere kerstgrot bij de familie Bartholomé, nu hebben we een familie Smeijsters gevonden, die meer dan 250 kerstengelen bij elkaar hebben staan en hangen.
13 dec 2017
Op vrijdagavond vond in de dojo in Neerbeek tijdens het Weekend van JKA Nederland een stage plaats, die gegeven werd door Kuhihara Sensei en Shimizu Sensei. Een impressie van deze twee wereldkampioenen. De een in kata en de ander in gevecht (kumite)
04 dec 2017
Aanvullend aan de wens van Willie Bartholomé, die enkele jaren geleden door een ziekte niet alles meer zélf kon afmaken, is haar man Frans mee gaan helpen aan het bouwen van een "stalletje".  Inmiddels is haar zwager (de broer van Frans: Huub) ook besmet door het bouwvirus en ontstaat er al een paar jaar een gigantische bouwplaats in de veranda van Willie en Frans.  Als je denkt een kerststal aan
08 nov 2017
N.a.v. de prijs die de Stichting Sjweikeser Rèngeloat gewonnen heeft: We maakten 4 jaar geleden deze documentaire. Een speciaal dankwoord aan al diegenen die de Stichting Sjweikeser Rèngelaot een warm hart toedragen. Mede dankzij uw ondersteuning is het ons gelukt om bovenvermelde prijs in de wacht te slepen. Op donderdag 2 november jl.